Westerse Mindfulness

Heb je voornemens gemaakt om dit jaar je rust te bewaken? Westerse Mindfulness is een nuchtere training, gebaseerd op Acceptatie en Commitment Training (ACT). De insteek is praktisch, open en betrokken.

Je krijgt een uitgebreid assortiment vaardigheden aangeboden waarbij je uitgenodigd wordt om te ontdekken wat voor jou werkt. De eerste online-uitvoering van deze masterclass start op 27 februari 2024. Schrijf je in en meld je vervolgens aan voor de uitvoering van jouw keuze.

Overige tips

15 februari: Design Thinking (op locatie)

Werken in een multidisciplinair team zorgt voor verschillende invalshoeken. Je komt met Design Thinking tot creatieve ideeën die je zonder interactie met eindgebruikers of stakeholders nooit had kunnen verzinnen!

27 februari: Breinwijzer voor leidinggevenden (op locatie) 

Denk bij deze training aan de invloed van ontspanning, je bioritme en slapen. Deze kennis kun je gebruiken om je eigen mentale fitheid en die van je medewerkers te verhogen.