Masterclass Kennis en Beleid

Kennis is onmisbaar voor goed beleid. Toch hebben kennis en beleid niet altijd een vruchtbare relatie. Herken je dit? In deze masterclass leer je hoe je de relatie tussen beleid en kennis effectiever kunt managen.

Hoe vertaal je beleidsvragen naar kennisvragen? Wat zijn de valkuilen en waar moet je op letten als je dit succesvol wilt doen in functie van je beleidsproject? En wat betekent dit voor je relatie tussen kennisinstituten en onderzoeksbureaus als kennisopdrachtgever vanuit de Rijksoverheid?

27 mei 2024 start de eerste uitvoering van deze workshop op locatie in de Resident. Ga naar het opleidingspaspoort voor praktische informatie en inschrijving.

Let op: alle leeractiviteiten in het Opleidingspaspoort zijn centraal gefinancierd. Als je niet tijdig annuleert, worden onnodige kosten gemaakt. Lees hier meer over in de annulerings- en gebruikersvoorwaarden.