Talentontwikkeling beleidsprofessionals

Talentontwikkeling beleidsprofessionals is een leertraject voor beleidsmedewerkers of -adviseurs met minimaal driejaar ervaring in het vak die effectiever willen worden in het ontwikkelen van beleid en het adviseren van de verschillende partijen.

Een boogschietdoel met daarin de woorden support, succes, expert, kennis, ervaring, potentie, doel en bedrijf

Tijdens de workshop ga je aan de slag met je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Gedurende het traject zijn er ontwikkelgesprekken met jou, je leidinggevende en de leerbegeleider waarin jouw leerdoelen en voortgang aan bod komen. Ook bekijk je hoe jouw leidinggevende jou in de praktijk kan faciliteren in wat je wilt ontwikkelen. Het traject wordt afgesloten door te evalueren met de groep, maar ook individueel met jou en je leidinggevende.

Op 22 april start de eerste uitvoering van deze workshop op locatie in De Resident. Ga naar het Opleidingspaspoort voor praktische informatie en inschrijving.

Let op: alle leeractiviteiten in het Opleidingspaspoort zijn centraal gefinancierd. Als je niet tijdig annuleert, worden onnodige kosten gemaakt. Lees hier meer over in de annulerings- en gebruikersvoorwaarden.