Training Open, veilig en inclusief samenwerken

Tijdens de training Open, veilig en inclusief samenwerking (voorheen: Omstanderstraining) ontwikkel je handelingsvaardigheden voor een open, veilig en inclusief werkklimaat, die je direct kunt toepassen in jouw werkpraktijk.

Hierbij is het belangrijk om je op een juiste manier uit te spreken, waarmee je bijdraagt aan een open, veilig en inclusief werkklimaat. Je leert dit te doen op een overwogen manier vanuit zelfreflectie en je krijgt vaardigheden aangereikt om te schakelen tussen verschillende communicatieniveaus.

Op 22 mei 2024 start de eerste uitvoering van deze workshop op locatie in de Resident. Ga naar het opleidingspaspoort voor praktische informatie. 

Let op! Alle leeractiviteiten, aangeboden in het opleidingspaspoort zijn centraal gefinancierd. Als je niet tijdig annuleert, worden onnodig kosten gemaakt. Lees meer over de annulerings- en gebruikersvoorwaarden