Nieuw in het leeraanbod: Spel om verspilling tegen te gaan

Het Leer- en Ontwikkelplein presenteert de Lean game. Dit spel is een eerste kennismaking met het Lean gedachtengoed, dat draait om het creëren van optimale waarde voor de klant. Oftewel zo min mogelijk dingen doen, die geen waarde toevoegen (verspilling). Verspilling komt bij iedere organisatie voor. Naar schatting kan iedere organisatie 30 procent tijd kan besparen door verspilling te elimineren.  

Visualisatie business plan: is het een goed idee? Dan levert het geld op. Is het geen goed idee, dan moet je een nieuw idee verzinnen.

Miranda van Wien, leeradviseur LO-Plein: "Deze game is ontwikkeld door VWS Flex, die ook de andere Lean management training voor ons verzorgt. Door dit spel te spelen, maak je op een interactieve en leuke manier kennis met het Lean gedachtengoed. Ben je door het spel enthousiast geworden? Dan kun je hierna verder met de Lean management training." 

De eerste uitvoering start op 23 oktober in De Resident. Voor praktische informatie en inschrijving, zie het Opleidingspaspoort. Schrijf je in en meld je vervolgens aan voor de uitvoering (event) van jouw keuze.