Zinvolle Zomer: Leeraanbod leidinggevenden

Leidinggevenden opgelet! Binnen het leeraanbod van de Zinvolle Zomer 2024 zijn nog plaatsen beschikbaar voor de volgende trainingen: 

Het goede ontwikkelgesprek – voor leidinggevenden

In deze interactieve workshop ga je met de skill-will-matrix en het model van Dilts en Bateson aan de slag. Deze modellen bieden je handvatten voor het voeren van een goed ontwikkelgesprek met je medewerker. Je ontdekt waar jouw voorkeur ligt qua aansturing. We staan stil bij hoe je kunt inspelen op de ontwikkelbehoefte van jouw medewerkers en je krijgt praktische tips voor passende leervormen, zoals opleidingen en leren in het werk. Meer informatie en inschrijven via het Opleidingspaspoort

Open Multi Stakeholder BeleidsOntwikkeling (OMSBO) voor leidinggevenden 

Deze kennisbite helpt je om jouw medewerkers optimaal aan te sturen in het proces van Open Multi Stakeholder BeleidsOntwikkeling (OMSBO). Je krijgt inzicht in belangrijke praktijkpunten om een gesprek met medewerkers over open en praktijkgerichte beleidsontwikkeling succesvol te laten verlopen. Onder leiding van bewezen trainers en/of experts uit de praktijk ga je aan de slag met actuele leer- en gesprekstof en deel je ervaringen met andere deelnemers. Meer informatie en inschrijven via het Opleidingspaspoort

Verrekijker
Beeld: Iconenbank rijkshuisstijl