Over ons

Het Leer- en Ontwikkelplein brengt met deze website het volledige leer- en ontwikkelaanbod in kaart waar de medewerkers van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Sociale Zaken en Werkgelegenheid of Volksgezondheid, Welzijn en Sport gebruik van kunnen maken.

Het Leer- en Ontwikkelplein is een samenwerking tussen de ministeries van OCW, SZW en VWS, maar valt onder het kernministerie van SZW als een van de drie merken van de directie Dienstverlening, Samenwerkingsverbanden en Uitvoering (DSU).

Wist je dat het Leer- en Ontwikkelplein ook een fysiek plein is? Je vindt ons in de Resident op de 1e en 2e etage van Castalia. Er zijn hybride ingerichte en virtueel ingerichte klaslokalen. Zo zorgen we voor een leeromgeving die optimaal werkt. De servicebalie van het Leer- en Ontwikkelplein is van 8.00u - 12.00u en van 13.00u - 17.00u geopend (maandag t/m vrijdag).

De opleidingsruimtes

Verschillende foto's van het serviceplein. Een foto van een grote ruimte met witte tafels en stoelen en kleurrijk tapijt, een foto van rode stoelen en foto van een lange tafel met een aantal laptops.

Het team

Het team van het Leer- en Ontwikkelplein bestaat uit leeradviseurs en backoffice-medewerkers. Heb je vragen of wil je meer weten over het Leer- en Ontwikkelplein?