Zinvolle Zomer 2024: verbreed je horizon

De Zinvolle Zomer 2024 vindt plaats van 8 juli tot en met 30 augustus. Het thema van dit jaar is: Verbreed je horizon! Daarnaast viert het Leer- en Ontwikkelplein haar 10-jarig bestaan! Dit jaar bieden we een extra breed opleidingsaanbod aan, met een feestelijk tintje. Je vindt het volledige opleidingsaanbod in het Opleidingspaspoort

Let op! Op dit moment is er nog slechts beperkte beschikbaarheid van het opleidingsaanbod Zinvolle Zomer 2024. 

Verrekijker
Beeld: Iconenbank rijkshuisstijl

Extra breed opleidingsaanbod

De weken dat je niet op vakantie bent, zijn ideaal om te investeren in je eigen ontwikkeling. Het Leer- en Ontwikkelplein biedt je deze mogelijkheid! Het opleidingsaanbod van de Zinvolle Zomer 2024 biedt een breed scala aan leeractiviteiten, van vitaliteit en diversiteit & inclusie tot leiderschap en grenzeloos innovatief samenwerken. 

Twee lunchbijeenkomsten met Paul 't Hart en Ahmed Marcouch

Ook organiseren we twee lunchbijeenkomsten: De eerste op 9 juli met hoogleraar bestuurskunde, Paul ’t Hart, met als thema ‘Hoop, lef en trots in ambtelijk vakmanschap’ en de tweede op 29 augustus met de burgemeester van Arnhem, Ahmed Marcouch met als thema ‘Koester de democratie!’.